Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Múlt héten szenvedett közlekedési balesetet az Ismerős Arcok énekese, és bár úgy tűnt állapota javulóban, hétfőn mégis életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta.

Nyerges Attila múlt héten szenvedett balesetet, és bár állapota javulni látszott, hétfőn életmentő műtétet hajtottak végre az énekesen, olyan veszélyesre fordult az állapota. Az Ismerős Arcok közösségi oldalán értesítette rajongóit énekesük állapotáról.

“Sajnálattal értesítünk benneteket arról, hogy Nyerges Attila a múlt heti közlekedési balesete kapcsán – a kezdeti javulás ellenére – hétfőn életmentő orvosi beavatkozáson esett át. A műtét jól sikerült, az orvosok tájékoztatása alapján kb. 1 hónap gyógyulási idő és pihenő vár rá. A zenekar ebben a kritikus helyzetben is fontosnak tartja a vállalt kötelezettségeit, és Attilával egyetértésben – a Nyerges 50 születésnapi koncertet kivéve – az októberi időpontokra meghirdetett felkéréseknek igyekszik eleget tenni.” – írták Facebook-oldalukon.

Ezt már láttad? Így még soha nem hallottad az Ismerős Arcok ‘Nélküled’ című dalát

Az október 19-re tervezett Barba Negra Music Club-os születésnapi koncertet új időpontban, 2019. december 15-én pótolják. A megváltott belépők érvényesek, vagy a vásárlás helyén visszaválthatók 2019. október 31-ig.