Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kandász Andrea immár 22 éve él boldog házasságban férjével, Borszéki Ferenc Balázzsal.

Közösségi oldalán mutatta meg szerelmét az Ázsia Expressz versenyzője, aki azt is kifejtette, hogy mit érez párja iránt.

“Ha megtaláltad a másik feled, nagyon vigyázz rá! Ápold az érzést, dicsérd, szeresd! Ne a hibáit keresd, mert Neked is neki is van bőven, hiszen ember, hanem az erényeit gondozd minden pillanatban! Én 22 éve találtam meg a másik felem. Drukkol, inspirál, szeretettel, simogatással, szelíd kritikával, sohasem ítélkezve. Minden kis sejtecském hipp-hipp hurrázik, amikor velem van és lefagy, amikor nincs a közelemben. Sokan kérdezitek, hogy hogyan bírjuk 24 órában folyamatosan együtt? Mi ilyenkor mindig rá vágjuk egyszerre: hogyan bírjuk akár egy pillanatig is egymás nélkül? Ő nem szeretett táncolni, én sohasem másztam hegyet korábban! Ő megtanult táncolni, én elkezdtem hegyet mászni. Mert tudtuk, hogy a másiknak ez fontos. Mert tudtuk, ha ő szereti, akkor ez nem önfeláldozás, hanem ajándék a másiknak. Így automatikusan megszerettük egymás mániáját, hogy mindig együtt lehessünk és a másiknak ne kelljen semmiről sem lemondani. Mi is szoktunk vitatkozni, főleg szakmai kérdésekben, aztán jót nevetünk… mi van? Hiszen ugyanazt mondjuk csak máshogy, mert ő férfi, én pedig nő. Megtanultuk egymást és nagyon vigyázunk egymásra, az érzéseinkre, a másik lelkére , hogy egyetlen sebet se kapjon! Naponta gyakoroljuk . Nem akartam bölcselkedni, ez csak így jött , hogy megosszam Veletek! A másik pocskondiázása, a párokon belüli versengés, szeretethiány, egopuffogtatás hosszú távon megöli a szerelmet. Csak kapkodom a fejem, amit tapasztalok időnként a házaspárok között. Higgyétek el nem vezet sehova. Gondozzátok a szerelem palántáit minden pillanatban, hogy ne hervadjanak el! Tudom, hogy nem könnyű, de muszáj rá időt szánni ! Ha valamiért érdemes , akkor ezért biztosan! Ölelés!” – írta Andi bejegyzésében.

View this post on Instagram

#amásikfelem #thetakandász #kandaszhu #theta Ha megtaláltad a másik feled, nagyon vigyázz rá! Ápold az érzést, dícsérd, szeresd! Ne a hibáit keresd, mert Neked is neki is van bőven, hiszen ember, hanem az erényeit gondozd minden pillanatban! En 22 éve találtam meg a másik felem. Drukkol, inspirál , szeretettel, simogatással, szelíd kritikával, sohasem ítelkezve . Minden kis sejtecském hipp-hipp hurrázik, amikor velem van és lefagy, amikor nincs a közelemben. Sokan kérdezitek, hogy hogyan bírjuk 24 órában folyamatosan együtt? Mi ilyenkor mindig ra vágjuk egyszerre : hogyan bírjuk akár egy pillanatig is egymás nélkül ? Ő nem szeretett táncolni, én sohasem másztam hegyet korábban! Ő megtanult táncolni, én elkezdtem hegyet mászni. Mert tudtuk , hogy a másiknak ez fontos . Mert tudtuk, ha ő szereti, akkor ez nem önfeláldozás, hanem ajándék a másiknak. Így automatikusan megszerettük egymás mániáját, hogy mindig együtt lehessünk és a másiknak ne kelljen semmiről sem lemondani. Mi is szoktunk vitatkozni, főleg szakmai kérdésekben, aztán jót nevetünk … mi van? Hiszen ugyanazt mondjuk csak máshogy, mert ő férfi, én pedig nő. Megtanultuk egymást és nagyon vigyázunk egymásra, az érzéseinkre, a másik lelkére , hogy egyetlen sebet se kapjon! Naponta gyakoroljuk . Nem akartam bölcselkedni, ez csak így jött , hogy megosszam Veletek! A másik pocskondiázása, a párokon belüli versengés , szeretnehiány, egopuffogtatás hosszú távon megöli a szerelmet. Csak kapkodom a fejem, amit tapasztalok időnként a házaspárok között. Higgyétek el nem vezet sehova. Gondozzátok a szerelem palántáit minden pillanatban, hogy ne hervadjanak el! Tudom, hogy nem könnyű, de muszáj rá időt szánni ! Ha valamiért érdemes , akkor ezért biztosan ! Ölelés! ❤️ #kandászandimegaferi #azutazásnagykövetevagyok #azanyukáknagykövetevagyok #kandászandivagyok #kandivagyok #azsiaexpressztv2 @azsiaexpressztv2 @kandaszandrea @ferencbalazsborszeki @szuloszoba @thetahealingbyvianna

A post shared by Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) on