Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szerelmesek napja alkalmából, megérkezett Katy Perry és Zedd közösének videója, egy történet, melynek főszerepét a rögeszmés, immár fájóan erős szerelem játssza. A páros dala a 365 címet kapta, és egy science-fiction kisfilm egészíti ki, melyben Katy Perry egy robot, aki erős érzelmeket táplál a partnere iránt.

„Katy és én már egy jó ideje ismerjük egymást, tavaly nyáron pedig együtt turnéztunk Ausztráliában, mialatt elkezdtünk közösen dalokat írni. Amikor a turné véget ért, egyre jobban ragaszkodtunk a közös zenei elveinkhez, így továbbra is együtt dolgoztunk. Akkor kezdett alakot ölteni a 365. Ahogy közeledtünk a dal befejezéséhez, úgy döbbentünk rá, milyen különlegességet sikerült összekovácsolnunk. Nagyon tetszik, ahogy Katy énekli ezt a dalt! És kimondottan boldoggá tesz, hogy most megoszthatom a rajongóimmal.” – nyilatkozta Zedd a Variety magazinnak.

„Nagyon örültem, hogy magam mellett tudhattam Zedd-t a tavalyi Witness-turnén. A szabadidőnkben nekifogtunk a zenéről beszélgetni, ami végül ehhez a csodálatos dalhoz vezetett el minket. Nagyon boldog vagyok, hogy ezzel a tehetséges és szerény emberrel dolgozhattam együtt.” – egészítette ki Katy Perry.

A 365 az első idei kislemez mindkét énekes karrierjében, és ha hiszünk az előrejelzésekben, akkor be kell látnunk, hogy hatalmasat fog szólni a toplistákban.