Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az ötszörös Latin Grammy-díjas énekes, aki pár évvel ezelőtt felrobbantotta a világtoplistákat a Despacito című dalával, most újabb slágergyanús szerzeményt ad ki. Ez a Sola, egy érzelmes ballada, melynek hangzása teljesen különbözik attól a zenétől, amit a puertoricói énekes eddig letett az asztalra.

A szerzemény angol és spanyol nyelven is elérhető, a dallamai pedig egyenesen Luis Fonsi gyökereihez vezetnek vissza, aki be szeretné bizonyítani a világnak, hogy ő nemcsak egy slágergyártó, hanem egy igazi elbeszélő is. A Sola egy érzelmes, őszinte felvétel, ami egy bonyolult szerelmi történetet elevenít fel, tele reménnyel.

A Sola az énekes Vida című nagylemezén kapott helyet, mely február 1-én látja meg a napvilágot. A korong Fonsi 10. diszkográfiai anyaga lesz, ugyanakkor 2019 egyik legvártabb stúdióalbuma, mely minden bizonnyal tarolni fog, akárcsak a 2017-es Despacito című örökzöld, mely nem kevesebb, mint öt Guiness Rekordot is megdöntött! Nem lesz könnyű lekörözni, amennyiben megnézzük az alábbi számokat:

  • a legnézettebb klip kategóriában 5 milliárd 4 millió megtekintéssel került a dobogó élére,
  • a legértékeltebb klip kategóriában közel 30 millió lájkkal vezeti a rekordot,
  • a legnézettebb duett-videó kategóriában is az 5 milliárd 4 millió nézettséggel vezet,
  • a leghallgatottabb dal kategóriában 4,6 milliárd meghallgatással tartja az élvonalat,
  • és az első klip a YouTube-on, mely elérte az 5 milliárdos nézettséget kategóriát is uralja, 2018 április 6-tól.