KezdőlapHírekKállay-Saunders András elmondta, miért nem jegyzi el Tolvai Renit

Kállay-Saunders András elmondta, miért nem jegyzi el Tolvai Renit

-

Lassan 8 éve alkotnak egy párt, de az énekes nem akarja eljegyezni Tolvai Renit.

https://www.instagram.com/p/BtLp6m2g3Jc/

Hirdetés

2010 óta jár együtt Kállay-Saunders András és Tolvai Reni, akik azóta is boldogok együtt, a hazai showbiz egyik legrégebbi párja. A két énekes a Megasztárban jött össze, kapcsolatukat féltve őrzik a nyilvánosság elől.

A rossz nyelvek szerint már rég nincsenek együtt, mások azt mondják, hogy nyitott kapcsolatban élnek, bár ők ezzel nem foglalkoznak. Kállay-Saunders András nemrég arra is választ adott, hogy miért nem jegyzi el Tolvai Renit.

Hirdetés

„Lassan nyolc éve vagyunk együtt Renivel, együtt élünk, mintha házasok lennénk. De tudom, hogy a világ ezt várja, mert így vagyunk nevelve. A legtöbben késsel kenik a vajas kenyeret, pedig kanállal sokkal könnyebb. Sajnos, sok minden belénk rögzült, követjük a társadalmi elvárásokat. Ilyen a házasság is, pedig nem gondolom, hogy egy gyűrű bármin változtatna. Hiszem, hogy két ember anélkül is szeretheti egymást egy életen át” – mondta a Borsnak Kállay-Saunders András.

https://www.instagram.com/p/Br-80rPg2VI/

András azt azért hozzátette, hogy nem zárkózik el teljesen a házasságtól, de szerinte a gyerekvállalás a nehezebb.

„A gyerek sem az együtt töltött évek számán múlik, ha­nem a megfelelő időzítésen. Én most még nem tudnék olyan apuka lenni, amilyen szeretnék. Még futok az álmaim után, és nem lenne annyi időm, amennyit egy gyerek igényel” – mondta az énekes.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek