KezdőlapZeneVideóklipekPuskás Peti és Curtis közös dallal és klippel rukkoltak elő

Puskás Peti és Curtis közös dallal és klippel rukkoltak elő

-

Megjelent a The Biebers zenekar legújabb klipje Minden este címmel, melyet Curtis-szel jegyeznek.

Hirdetés

A dal stílusában és szövegében is a bulikat idézi elő, melyről így vallanak: „Hiszünk ebben a dalban, mert tényleg őszinte érzelmek és vélemények vezéreltek minket, minden The Biebers dalnak mély mondanivalója és jelentése van, de próbáljuk ezeket úgy megírni, hogy mindenki a saját életére kivetítve értelmezheti” – mondta Puskás Peti.

A dal érdekessége továbbá, hogy a dalszövegírásban ByeAlex is részt vett, Curtis pedig a rap szöveg írója és előadója is egyben.

Hirdetés

„Curtis-szel nem most kezdődött a barátságunk, de az elmúlt időszak vele kapcsolatos történései és pletykái teljesen letaglóztak. Az alkohol és a drog a valóságtól való menekülés eszközei, amikor az ember nem akar szembenézni a problémákkal. Erre is utal a dal refrénje: Belerángat minden este…” – meséli Puskás Peti.

„Nem konkrétan Curtis dolgaival kapcsolatban kutatom a kérdést. Tény, hogy Ő ihletett, és úgy gondoltam, hogy ezeket az érzéseket ki kell írnom magamból, s ehhez a legjobb dolog, ami történhetett, hogy Ő is részese lett a dalnak, abszolút kiegészít bennünket.” – tette hozzá Peti.

Ebben az új image klipben a csapat azokkal dolgozott együtt, akikhez az első videójuk készítése is fűződik, így megbízható stáb vette őket körül. A klip rendezője maga a frontember, Puskás Peti.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek