Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egyszer hibázott, azóta sem képes a magyar ember elfelejteni!

Király Linda mindörökre beírta magát a magyarok emlékezetébe, amikor 2002-ben elrontotta a magyar Himnuszt. Azóta nem képes megbocsájtani a magyar ember az énekesnőnek, akinek hangja akár Beyoncéval is vetekedik.

Végre kiderült, hogy mi történt valójában azon a decemberi kosármeccs gáláján. 2002-ben Király Linda egy órás koncertet adott, majd az volt a terv, hogy pihen 20 percet, felvesz egy fehér blúzt és elénekli a magyar Himnuszt, amit az apjával, Király Tamással jól begyakoroltak, írja a Femina.hu.

“Ám, amikor a koncert után kifelé tartott a küzdőtérről, a DJ elkapta a könyökét, hogy maradjon! (Meggyőződésem, hogy beépített ember volt.) És közben már fel is konferálta a Himnuszt. Ilyen helyzetben Linda apja szokott diktálni, de akkor nem volt ott, mert eredetileg úgy tervezték, hogy Linda a húszperces szünet után következik. Amikor Tomi meghallotta, mi történik, természetesen azonnal berohant a küzdőtérre, hogy helyrehozzák a dolgot” – mesélte Király Gabi a családról megjelent könyvben.

“És újra el is énekelték a közönséggel együtt a Himnuszt. Bárkivel beszéltünk, aki ott volt, azt mesélte, hogy szépen elsimult az egész. Egyébként sem hiszem, hogy egy magyar tizennyolc éves, aki tulajdonképpen még gyerek, főleg, ha olyan lámpalázas, mint Linda, minden esetben kívülről el tudja szavalni Kölcsey versét. A lányom egyébként még csak egy éve élt Magyarországon, és az amerikai iskolákban köztudottan nem a magyar himnuszt fújják a diákok” – olvasható a Király családról megjelenő riportkönyvben, amelyet Koronczay Lilla jegyez.

Az eset egyébként hamar elsimult a helyszínen, ám valaki felvette videóra és felrakta az internetre, innen pedig hatalmas botrány lett belőle.