KezdőlapZeneVideóklipekA duett, mely országot-világot meglepett: Andrea Bocelli Dua Lipával énekel!

A duett, mely országot-világot meglepett: Andrea Bocelli Dua Lipával énekel!

-

Csodálatos videóklip kíséretében gyönyörködtet Andrea Bocelli és Dua Lipa első közös duettje, az If Only. A vizuális anyag legalább annyira megmozgatja az érzékszerveinket, mint maga a dal, amire nemcsak andalogni jó, hanem pár percre megállni, és magunkba szívni a rezdüléseit. A ballada dupla főnyeremény: a klasszikus műfaj és a popzene két nagyágyúját hozta össze, ugyanakkor újabb töretlen kapocs e két totál ellentétes zenei stílus között, amit a végtelenségig hallgatni jó!

Hirdetés

Ebben a fantasztikus projektben Dua Lipa is kitett magáért. Amellett, hogy roppant ügyesen alkalmazkodott a klasszikus műfajhoz és nagyszerű duettpartneréhez, még életében először olaszul is énekelt. A brit énekesnő hangja tökéletesen kiegészíti az olasz tenor erőteljes, ám kellemes orgánumát, lágyságával pedig extra gyöngédséggel tölti fel az amúgy is bájos dallamokat.

Kettejük duettje Andrea Bocelli legújabb nagylemezén, a -n kapott helyet, mely az olasz tenor egyik legbensőségesebb és legszemélyesebb alkotásának mondható. Az album október 26-án debütált, és azonnal megdöntötte az amerikai Billboard 200 lemeztoplistát.

Hirdetés

„Az Amerikai Egyesült Államok az ország, melyben apám mindig is arról álmodozott, hogy énekelni lát. És mennyire igaza volt, hogy ezt kívánta, ha figyelembe vesszük azt a sok szeretetet és tiszteletet, melyet az ott élő emberektől kaptam az elmúlt évek során.

Amikor reggel felébredtem, az a hír fogadott, hogy a Sí az első helyen áll az amerikai toplistában. Még sosem történt meg, hogy valamelyik nagylemezem ily magasra jusson ebben a listában.

Hálával telt szívvel, a gondolataim most azokhoz szólnak, akik Sí-t (igent) mondtak a legújabb alkotásomra. Meg szeretném köszönni mindenkinek, egytől egyig, és kérem, engedjék meg ezt nekem, még akkor is, ha csak szimbolikus értelemben teszem.” – nyilatkozta Andrea Bocelli, miután értesült a legutóbbi stúdióalbumának a fogadtatásáról.

Neked hogy tetszik az If Only?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek