KezdőlapTVÚjabb botrány az X-Faktorban: "ByeAlex örüljön, hogy nem ugrottam le és tapostam...

Újabb botrány az X-Faktorban: „ByeAlex örüljön, hogy nem ugrottam le és tapostam a torkára!”

-

Újabb balhé kerekedett az X-Faktor szombat esti adásában, egy rapper osztotta ki ByeAlexet.

Hirdetés

Rengeteg olyan „énekes” jelentkezik az X-Faktorba, akinek semmi keresnivalója nincs a tehetségműsorok világában, de vagy elhitették vele, hogy tehetséges, vagy saját magát ruházta fel bizonyos önképpel, ami igencsak messze áll a valóságtól. Általában ezek a versenyzők jó adag önbizalommal rendelkeznek, és ha kritikát kapnak, azonnal visszavágnak, lásd a múlt heti balhét, ami kis híján balesetet is okozhatott volna.

Ilyen magabiztos jelentkező volt a raktárosként dolgozó Lakatos Attila “Black Falon” is, aki a mentorok közül egyetlen egy ember véleményére ad, mégpedig Gáspár Laciéra. Black Falon már a bemutatkozásával is ellenszenvet keltett, de a pokol akkor szabadult el csak igazán, amikor ByeAlex elmondta a véleményét a produkciójáról, amit a „művész” egyáltalán nem vett jó néven.

Hirdetés

„Ha nem értesz a műfajhoz, akkor ne mondj hülyeséget.” – vágott vissza a színpadon álló jelentkező, majd egy kiadós vita után Lakatos Attila “Black Falon” a színfalak mögött Kiss Ramónának elárulta, ByeAlex örüljön, hogy nem taposott a torkára.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek