Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Közel két éves diszkográfiai szünet után, Michael Bublé idén újabb lemezpremierre készül. Napjaink legkedveltebb swing- és jazzelőadója máris a figyelmünkbe ajánlja a korong vezérdalát, mely pontosan annyira romantikus és csöpögős, mint amennyire azt Bublé úrtól elvárjuk. Ez a When I Fall In Love, egy gyönyörű ballada, mely az énekes bársonyos hangjától lesz tökéletes!

Romantikával átitatott, szenvedélyes balladával tér vissza Michael Bublé!

A felvétel eredetije 1952-ben debütált, Victor Young és Edward Heyman tollából. Azóta énekesek százai nyúltak hozzá, és jobbnál jobb feldolgozásokat szültek ezen szívmelengető dallamok nyomán. Nat King Cole, Céline Dion, The Carpenters, Westlife és Andrea Bocelli csak néhány a nagy nevek közül, akiket megihletett ez a ballada, most pedig Michael Bublé is csatlakozik hozzájuk.

A When I Fall In Love legfrissebb feldolgozása a jazzénekes Love című, készülőfélben lévő nagylemezén található, mely november 16-ra várható. Az átdolgozások mellett, az új stúdióalbum saját szerzeményeket is tartalmaz, mint például a Forever Now és a Love You Anymore, ezutóbbi egy duett Charlie Puth-tal. A Love dallistája összesen 13 címet foglal magába, deluxe változatban.

Michael Bublé legutóbbi diszkográfiai anyaga 2016-ban jelent meg, Nobody But Me címmel, és hatalmas siker volt. A korong kilenc feldolgozást és három önálló dalt tartalmazott, melyet az énekes a kollaboránsaival közösen komponált.

2019-ben az énekes nem mindennapi eseménynek néz elébe: csillagot kap majd a híres Hollywood Walk Of Fame sétányon, így a neve ott viríthat minden idők legnagyobb zenészei között.