Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Come On To Me, azaz Paul McCartney legújabb szerzeménye egy olyan videóklip kíséretében érkezik, amitől akaratlanul is mosolyra fakadsz. A felvétel a legendás énekes legfrissebb diszkográfiai anyagáról származik, mely már kapható a boltokban.

Paul McCartney újra nyeregben. Ezt a videóklipjét egyszerűen képtelenség megunni!

A volt The Beatles-tag olyan dalt ajánl a figyelmünkbe, melyre azonnal felkapjuk a fejünket. A Come On To Me dallamos és rádióbarát, amire a lüktető rock-hangzása hívja fel a figyelmet. Akárcsak oly sok más szerzemény, ez a dal is a kapcsolatokról és a szerelemről szól, és egy olyan ritmust diktál, melyre jó megmozgatni a végtagjainkat. Talán innen is jött a videóklip ötlete: egy színesbőrű rendőrtisztet mutat be, aki egyszerűen nem tud leállni a táncolással, legalábbis amíg ezt a felvételt hallgatja.

Paul McCartney legújabb stúdióalbuma Egypt Station címmel debütált, és a 17. szólólemez a zenész karrierjében. A diszkográfiai anyag szeptember 7-én került a boltokba, öt évvel a legutóbbi lemeze, a New után. A korong az első helyen startolt a Billboard 200 toplistában – ezt a sikert legutóbb 1982-ben tapasztalhatta meg az énekes, a Tug Of War című nagylemezével.

Új albumát McCartney egy mini-turnéval népszerűsíti, mely december folyamán zajlik majd az Egyesült Királyságban.