Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Csillag születik (A Star Is Born) című játékfilm inspiráló története egy újabb izgalmas videóklipben ölt alakot, mely Lady Gaga Look What I Found című dala mellé készült. A felvétel a moziprodukció egyik betétdala, melynek hangzása sokkal modernebb, mint a korábban debütált, szintén filmbeli Shallow.

A Look What I Found az énekesnő saját szerzeménye, melyet Mark Nilan Jr., Nick Monson, Paul “DJWS” Blair, Lukas Nelson és Aaron Raitiere segítségével komponált. Akárcsak a Shallow, ez a dal is a Csillag születik című filmből merített ihletet a kliphez: Lady Gaga és Bradley Cooper körül forog a kamera, akik egyébként a moziprodukció főszereplőit is alakítják. A cselekmény egy étteremben indít, ahol Ally (Lady Gaga) épp a legújabb dalainak a szövegét veti papírra, gyorsan, nehogy bármit is elfelejtsen, míg Jackson Maine (Bradley Cooper) csodálattal nézi őt, és meglátja benne egy őstehetség csillogását.

A Csillag születik egy pályakezdő zenész történetét mutatja be, akinek a szakmai és magánéleti fejlődését egy már befutott, sikeres előadó befolyásolja. Bradley Cooper Gaga partnerét, egy veterán rockert alakít a filmben, aki a színészkedés mellett rendezői és forgatókönyvírói szerepet is vállalt a projektben.

„Egy valóra vált álom és hatalmas megtiszteltetés, hogy része lehettem ennek a csodálatos filmnek. Bradley Cooper tehetsége, mint rendező, színész és zenész, lenyűgöző. Alig várom, hogy a közönség láthassa ezt az aktuális, lírai és gyönyörű szerelmi történetet. Csillag születik a címe, és repesek az örömtől, hogy bemutathatom nektek Jacket és Allyt.” – üzente rajongóinak Lady Gaga, aki a színészkedés mellett alaposan kivette a részét a játékfilm betétdalainak a szerzésében is. Munkájának nyomán egy album is született, eredeti duettekkel Bradley Cooperrel és Mark Ronsonnal, melyeket – az eddigiek után – türelmetlenül várunk.

A Csillag születik (eredeti címén A Star Is Born) október 5-én debütált a mozikban, az alábbi klipek pedig remek ízelítőként szolgálnak. Szerintünk ne hagyd ki!