Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Csendes vizeken evez a legújabb Bagossy Brothers Company dal.

Bagossy Brothers Company

Ismerős az a helyzet, amikor egy langyos nyári estén a legjobb barátaiddal rácsodálkoztok, hogy milyen gyorsan telik az élet? Ültök a Szabadság hídon, a Deák téren vagy bárhol a világon és hirtelen rátok szakad a gondolat, hogy néhány pillanattal ezelőtt még gyerekek voltatok, és ha ilyen hamar fel kellett nőni, akkor nem is olyan sokára már öregek lesztek.

Ez a gondolatfonal villan át a Bagossy Brothers Company legújabb dalán, a Csendes vizeken is. A legszerethetőbb – és legismertebb – erdélyi magyar zenekar dalai eddig is tökéletes mennyiségű líraisággal csíptek nagyokat a valóságba, ebben most sem kell csalódnunk. A dalhoz egy igazán szemet gyönyörködtető, a csendes nyárestéket megidéző videó is készült.

És mi emlékeztethetne minket jobban az idő múlására, mint az évfordulók és születésnapok? A Bagossy Brothers Company az ötödiket ünnepli július 26-án a Budapest Parkban, majd július 28-án Tusványoson. Ha már muszáj telnie az időnek, akkor legalább adjuk meg a módját ezeknek a nevezetes napoknak.