Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megható üzenetet küldött barátnőjének az Instagrammon.

Justin Bieber megkérte barátnője kezét - Megható üzenetet írt kedvesének

Justin Bieber megerősítette, hogy megkérte barátnője, Hailey Baldwin kezét, azután, hogy pár nappal ezelőtt a világsajtó felröppentette a pletykákat.

Az énekes egy barátnőjével közös képet tett közzé Instagram oldalán, ám a rajongók figyelmét a kép alá írt üzenet ragadta meg igazán. A 24 éves Justin Bieber élete szerelmének nevezte Hailey Baldwint: “Életem szerelme vagy Hailey Baldwin.” – írta az énekes.

Üzenetében Justin Bieber számos bibliai idézetet is belevett, amelyben eljegyzésük napjának (július 7.) jelentését is megírja: “a hetedik napon jegyeztük el egymást, a hetedik hónapban, a hetes szám a spirituális tökéletesség száma, igaz.”

Justin azt is megjegyzi, hogy semmit sem tervezett el előre.

“Nagyon eltökélt vagyok, hogy az életem azzal éljem, hogy türelemmel és jósággal megismerjelek és szeresselek. Ígérem, hogy tisztelettel és becsülettel vezetem a családunkat, és megengedem Jézusnak, hogy a szentlélek által vezessen mindabban, amit közösen hozunk majd létre.” – vallotta Justin Bieber, mély és őszinte szavakkal.

A 21 éves Hailey Baldwin Twitteren üzent Justin Biebernek: “Nem tudom, hogy azokért a dolgokért, amiket eddig az életben tettem, ilyen hatalmas boldogságot érdemlek, de nagyon hálás vagyok Istennek, hogy egy ilyen nagyszerű embert adott az életembe.”

Justin Bieber és Hailey Baldwin 2011-ben találkozott először, 2016-ban egy rövid ideig jártak, majd egy hónappal ezelőtt ismét megerősítették, hogy együtt vannak.