KezdőlapZeneVideóklipekVolt szerelméért sóvárog legújabb klipjében Selena Gomez

Volt szerelméért sóvárog legújabb klipjében Selena Gomez

-

Volt szerelméért sóvárog legújabb szerzeményében Selena Gomez. Az énekesnő ugyanis piacra dobta legújabb kislemezdalát, ami mellé egy videóklipet is készített. A kisfilm férfi főszereplője egy szőke fiatalember – ez elegendő is volt ahhoz, hogy a rajongók fantáziája beinduljon, és Selena exével, Justin Bieberrel asszociálják a srácot.

Volt szerelméért sóvárog legújabb klipjében Selena Gomez

Hirdetés

A Back To You vizuális anyaga a ’20-as években játszódik. Tény, hogy az énekesnő partnere a klipben egy szőke herceg, aki szándékosan vagy sem, de valóban hasonlít Bieberre. Egyelőre viszont sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudjuk ezt a feltevést, így kombinálás helyett inkább tekintsük véletlen egybeesésnek.

Gomez kisasszony legújabb felvétele a 13 Reason Why című Netflix-sorozat főcímdalaként született, ugyanakkor az énekesnő következő stúdiólemezén is megjelenik, melyről Selena csak annyit nyilatkozott, hogy nemsokára kész lesz.

Hirdetés

Selena Gomez tavaly 3 hónapos szabadságot vett ki, semmilyen különösebb magyarázat nélkül. Később, a Business Of Fashon című kiadványnak a következőket nyilatkozta: „Azt hiszem, közületek sokan ismerik az életemet függetlenül attól, hogy ez tetszik nekem, vagy sem. És le kellett állnom. Mert megvolt mindenem, és belül mégis sebzettnek éreztem magam. Meg se próbálok engedélyt kérni senkitől, és nincs is szükségem senkinek a jóváhagyására. Ha rosszul érzed magad, nem szabad így folytatnod. És függetlenül attól, hogy tisztelnek vagy sem, szeretném, ha mindenki tudná, igenis érdekel, ami körülöttem zajlik.” – foglalta szavakba az érzéseit az énekesnő, szerintünk teljesen jogosan.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek