Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A pop- és rap-szakma legcsintalanabb énekesnői egyesítették az erejüket ahhoz, hogy piacra dobják az idei nyár egyik legforróbb kislemezét. A Girls a hónapforduló tájékán szabadult ki az éterbe, és azonnal felrobbantotta a játszási listákat. A népszerűségén nagyot dobott a pajkos rózsaszín dalszöveges videó, a napokban debütált hivatalos klip pedig csak tovább fűti a hangulatot.

Videóklip: Rita Ora feat. Cardi B, Bebe Rexha, Charlie XCX - Girls

Az I Kissed A Girl óta sem tulajdonítottak akkora figyelmet két lány csókjának, talán még Madonna és Britney szenzációhajhász csókja ütötte ki ennyire a biztosítékot a közönség körében. Azóta azonban sok víz lefolyt már a Dunán ahhoz, hogy kissé nyíltabb elmével közelítsük meg a témát, és ne potyogjon ki a szemünk két azonos nemű ember testi közeledésétől. Minden esetre, a következő néhány percben, Rita Orával az élen a lányok alaposan befűtenek a hangulatnak, és talán egy kicsit túlzásba is viszik a homoszexualitás fogalmát.

Rita Ora bocsánatot is kért a dal miatt, de attól még nem fogta vissza magát a videóklipben. Egy csókot is bevállalt Cardi B-vel – egy hologram erejéig. A vizuális anyagot Helmi rendezte, és a Division jóvoltából jött létre. A főszereplő hölgyek egzotikus környezetben, indiai hangulatot árasztó dekorációval körülvéve csillogtatják meg a bájaikat, sokak (vagy éppen kevesek) örömére.

Rita Ora jelenleg új nagylemezén dolgozik, és már megkezdte a Girls című nyári turnéját, melynek nyitókoncertje Glasgowban volt, a múlt héten. A diszkográfiai anyag és a koncertsorozat célja, hogy felébressze az emberekben az önbecsülést, az önszeretetet és a biszexualitás elfogadását.