Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A családja múlt héten erősítette meg Avicii halálának okát, a világhírű DJ öngyilkosságot követett el.

Újabb részletek derültek ki Avicii halálával kapcsolatban

Két héttel ezelőtt sokkolta a világot minden idők egyik legsikeresebb világsztárjának halála. Tim Berling, azaz Avicii hasnyálmirigy-gyulladásban szenvedett, 2016-ban be is jelentette visszavonulását, arra azonban senki sem számított, hogy a világsztár önként vet véget életének.

“A mi szeretett Tim-ünk egy kereső volt, egy törékeny művészlélek, aki folyamatosan az egzisztenciális kérdésekre kereste a válaszokat. Folyamatosan a tökéletességre törekedett, aki folyamatosan utazott és keményen dolgozott ez pedig óriási stresszel járt. Amikor leállt a turnézással, meg szerette volna találni az egyensúly az életében, hogy boldog legyen és azt tehesse, amit igazán szeretett – zenélni. Harcolt a gondolataival az élet értelméről, életről, boldogságról. De már nem tudott tovább menni.” – nyilatkozta közleményben Avicii családja.

A TMZ információi szerint Avicii egy törött üveggel vágta meg magát, ez okozhatta halálát. A bulvárlapnak két forrás is megerősítette, hogy a DJ egy törött borosüveggel követte el a szörnyűséget.

A 28 éves Avicii-t április 20-án találták holtan Ománban, ahol éppen barátaival nyaralt. Hogy mi vezetett a világsztár halálához itt olvashatsz bővebben.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!