Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tolvai Reni még mindig neheztel A Dal zsűrijére, az Eurovíziós Dalfesztivál után keményen beszólt az ítészeknek.

Tolvai Reni keményen beszólt A Dal zsűrijének

Tolvai Reni is részt vett A Dal című műsorban, ahol a Crack My Code című dala kemény kritikákat kapott Schell Judittól, ami miatt a Megasztár győztese még mindig neheztel A Dal zsűrijére.

“Kicsit olyan, mint amikor a farsangon nem tudtam eldönteni, hogy minek öltözzek, amerikai popsztárnak, távol-keleti gésának vagy rizsszedő asszonynak. Tehát ebben volt Amerika, Távol-Kelet, de nem találom benne Magyarország dalát. Nagyon sokat akartunk, lehet, hogy ennek a dalnak nem itt van a helye” – fogalmazta meg kritikáját anno Schell Judit.

Nos végül Magyarországot az AWS képviselte az idei Eurovízión, ám a győztes Netta láttán Tolvai Reni is beolvasott a hazai zsűrinek.

“Be kell vallanom, amikor megláttam a győztes produkciót, alig hittem a szememnek. A nyertes dal minden olyan elemet tartalmaz, amelyet az én Crack My Code című dalomban és színpadra állításban kritizáltak. A Toy felépítése nagyon trendi, nem veszi túl komolyan magát, a jelmez is hasonló, és a fura hangok is egyedivé teszik. Velem kapcsolatban ez mind kritika volt, most azonban beigazolódott, hogy csak tudom, mi kell a világnak” – nyilatkozta az énekesnő a Blikk-nek.

“Itthon az tetszik mindenkinek, amit az „okosok” meghatároznak, engednek a tévében vagy a rádióban elhangzani” – tette hozzá Tolvai Reni, aki még nem tudja, ha indul jövőre az Eurovíziós versenyen.