Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A világhírű DJ pénteken hunyt el, alig 28 évesen. Most a rendőrség is megszólal az ügyben.

Új részletek derültek ki Avicii halálával kapcsolatban

Az egész világot megrázta múlt hét végén Tim Bergling, művésznevén Avicii halála, miközben a művészvilág az elmúlt évek egyik legtehetségesebb és legsikeresebb DJ-ét gyászolja, addig sorra születnek a találgatások a világsztár halálával kapcsolatban, azok után, hogy a család egyelőre semmit sem közölt. A rendőrség most közleményt adott ki, hogy elejét vegyék a összeesküvés-elméleteknek.

Azt már jó ideje tudni lehetett, hogy a sztár egészségügyi problémákkal küzd, 2016-ban lemondta élő fellépéseit akut hasnyálmirigy-gyulladása miatt, 2014-ben eltávolították az epehólyagját és a vakbelét is.

Hogy mi vezethetett Avicii halálához arról itt olvashatsz bővebben!

Új részletek derültek ki Avicii halálával kapcsolatban

Most egy friss kép került elő Aviciiről, amely halála előtt készült. A DJ pár barátjával készített képet, miközben hajókáznak és italoznak. Avicii a képen kezével felmutatja a béke jelét. A rendőrség szerint nem történt idegenkezűség a halála kapcsán.

“Két boncolás is történt, egy tegnap és egy ma, ami teljesen megerősítette, hogy nem történt idegenkezűség a halálával kapcsolatban.” – nyilatkozta az AFP hírügynökségnek az Omán-i Rendőrség egyik forrása. Holtestét a héten szállítják haza Svédországba.