KezdőlapHírekKiderült, ezért utálja Christina Aguilera annyira Britney Spearst!

Kiderült, ezért utálja Christina Aguilera annyira Britney Spearst!

-

Noha évek teltek el az eset óta, Christina Aguilera örökre meggyűlölte Britney Spearst.

Kiderült, ezért utálja Christina Aguilera annyira Britney Spearst!

Hirdetés

Nemrég az énekesnő James Corden vendége volt, ahol elmesélte, hogy 1993-ban, amikor a Disney sztárja volt Ryan Gosling szerelmes volt Britney Spears, ám mindketten rajongtak Justin Timberlake-ért.

Miközben Britney Spears Justin Timberlake-el járt, Ryan Gosling pedig Britney-be volt szerelmes, a kis Aguilera közel sem kerülhetett a két sráchoz, akiért most nők milliói bolondulnak. Ez lehet a magyarázata annak, hogy Christina Aguilera évekig ki nem állhatta Britney Spears, aki bár nem volt tehetségesebb, mégis nagyobb sikert ért el nála.

Hirdetés

Végül Britney és Justin szerelme sem teljesedett ki, szakításukat elég nagy médiavízhang övezte, később Justin Timberlake egy dalt is kiadott, Cry Me A River címmel, ahol kisírta szerelmi bánatát.

Aguilera 2005-ben ment hozzá Jordan Bratman-hez, akitől 2011-ben vált el. 2014 óta Matthew “Matt” Rutler jegyese. Britney Spears 2004 és 2006 között volt Kevin Federline felesége, akitől két gyereke is született, ám azóta csak sikertelenségei vannak a szerelemben.

Justin Timberlake 2012 óta házas, felesége Jessica Biel színésznő. Ryan Gosling 2002 és 2003 között Sandra Bullock-al járt, 2005 és 2007 között Rachel McAdams párja volt, 2011 óta Eva Medes-el él együtt.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek