Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett Camila Cabello legújabb videóklipje, melyet az ifjú énekesnő a Never Be The Same című dala mellé forgatott. A felvétel Cabello debütáló nagylemezéről származik, a népszerűsítése pedig hetekkel ezelőtt már megkezdődött.

Videóklip: Camila Cabello - Never Be The Same

Először is, a dal audio változata került fel a YouTube-ra. Most pedig jön a videóklip, melynek forgatásait nagyon úgy tűnik, hogy Camila otthonában ejtették meg. A kisfilm rendezője Grant Singer, a helyszín pedig nem más, mint London.

A volt Fifth Harmony-tag idén, év elején dobta piacra zenei karrierjének első szólólemezét. Az album az első helyen debütált az Egyesült Államokban, és 100 országban vezeti az iTunes eladási listáit, szóval Camila Cabello ezennel megdöntötte a rekordot a szólóénekesek körében.

Amióta kilépett a Fifth Harmony nevű lánycsapatból, akikkel együtt 2012-ben jutottak el a döntőig az X Factorban, az énekesnő karrierje valósággal szárnyal. Korábbi kislemeze, a Havana, óriási siker volt: az lett 2017 őszének legkeresettebb felvétele! Több mint 500 millióan nézték meg a klipjét a YouTube-on, maga a dal pedig hetekig vezette a brit játszási listákat.

Cabello 2016-ban távozott az együttesből, és ma ő az egyik legfelkapottabb énekesnő a zeneiparban.