KezdőlapZeneVideóklipekVadonatúj dallal érkezik Ricky Martin, ez lehet a 2018-as év Despacito-ja!

Vadonatúj dallal érkezik Ricky Martin, ez lehet a 2018-as év Despacito-ja!

-

Új klippel jelentkezett a romantikus latin dallamok császára, Ricky Martin. Február 23-án érkezett kellően felfűtött című – Fiebre (Láz) – dalához készült kisfilmje, melyet a Mexikó partjainál fekvő Puerto Vallartában forgattak, a díjnyertes rendező, Carlos Perez irányításával – az ő nevéhez fűződik pl. a Despacito c. sláger képi anyaga is. A dal közreműködői Wisin és Yandel.

Hirdetés

A videó és a dal debütálására egzotikus körülmények között került sor – a megjelenés napján Ricky előadta a szerzeményt az Emirates Airlines Dubai Jazzfest színpadán, fellépését pedig online élőben közvetítették. A Fiebre méltó visszatérés Ricky Martin számára 2016-os, Malumával közös Vente Pa’ Ca című slágere után. Bár még egy hét sem telt el érkezése óta, kisfilmje máris 10 millió feletti megtekintéssel büszkélkedhet.

Ricky Martin zenei karrierje mellett színészi pályafutását is egyengeti. Januárban debütált az American Crime Story c. bűnügyi sorozat második, Gianni Versace halálát feldolgozó évada, melyben Ricky többek között Edgar Ramirez és Penelope Cruz mellett játszhatja Versace szerelmét.

Hirdetés

Az énekes nemrég mutatta meg fényűző otthonát, ahova férjével közösen költöztek be. A pazar ingatlant ITT nézhetitek meg!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek