Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az instagramolt belvárosi valóság és korszellem krónikásai, azaz Fluor és Diaz a romantikus témákat a sarokba dobva egy szókimondó, fesztiválrobbantó és meglehetősen slágergyanús dallal vágja ki a biztosítékot. Ismét egy generációs dal, na de milyen!

A Wellhello elhozta a 2018-as nyár legnagyobb slágerét. Megérkezett a "Nem olyan lány"!

Bevállalós, hiszen nem a megúszásra épít és egy kényes témával operál, ami sokaknak lehet ismerős, de kevesen mernek róla beszélni: Ez a teljesítmény nélküli, “Nem olyan lány”-ok világa, akiknek elég két mell és egy insta profil, hogy magukat modellnek képzelve vadásszák le a sugar daddy-ket.

Ők azok, akik a kinézetükön kívül túl sokat nem tudnak felmutatni és még arról is hamar kiderül, az offline világban már közel sem olyan tündöklő, ragyogó, mint a beauty effecttel.

Ennek a jelenségnek állít görbe tükröt Wellhellosan az elnöki srácok legújabb megjelenése, magas tánc és refrén faktor mellett.

Humor, fricska és egy nagy adag odamondogatás árad az izzadságmentesen guruló friss cuccból. Saját bevallásuk szerint ez lett a „legaljasabb“ Wellhello dal, amihez egy ígéretes videóklip is társul. A kisfilmet a #Sohavégetnemérős filmet is dirigáló Tiszeker Dániel rendezte, és a Fanatics Film hozta tető alá.

„Kedvelem azokat a dalokat, amikben lehet egy kicsit aljaskodni és csipkelődni is… Nagyon várom már, hogy forgassuk hozzá a klipet, sokat foglalkoztam a témával, a lányokkal, a nem olyanokkal, persze csak az album miatt..“ – mondta Flour.

A „nem olyan lány“ a nyár és az idei év egyik nagy slágere lehet, melynek dallama és frappáns sorai kitörölhetetlenül mocorognak majd a fülekben. Menőség, minőség, humor hármasa, ami boritékolhatóan a rádiós játszási-listák csúcsán fog csücsülni egy ideig.

Szóval, ha eddig nem mondtuk, ne keresd tovább az idei nyár slágerét, mert megvan!