Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ismét két olyan előadó egyesítette az erejét, akiről senki sem gondolta volna, hogy valaha is duettezni fog! Talán a bolygóállás teszi, vagy csak ez az új év, a lényeg, hogy Ed Sheeran és Eminem együtt vonult stúdióba, a közös munka eredménye pedig a River című dal lett – egy szerelmes ballada, kicsit másként.

Valentin-nap alkalmából hozza új dalát Eminem és Ed Sheeran! Íme a RIVER!

A felvétel egy videóklip kíséretében debütált ma, Valentin-napon. A vizuális anyagban a rapper a legsebezhetőbb énjét teszi közszemlére, és az elbukott, tönkrement kapcsolatait boncolgatja. Bár a dal üzenete kissé sötét és furcsa megközelítése a szerelemnek, a River mégis hordoz magában egy csipetnyi romantikus, tündérporos varázslatot.

Ed Sheeran-t sem kíméli a kamera, ő is megvallja bűneit egy elhagyatott házban. Eminemnek pedig a saját démonaival kell megküzdenie, amik szintén ebben a szellemházban kísértenek.

A River az amerikai énekes legújabb nagylemezén, a Revival-on kapott helyet, mely 2017 decemberében került a boltokba. A duett már akkor szenzációt keltett, amikor a korong a piacra került, hiszen a rap rosszfiúja és a pop érzékeny vöröskéje közti kollaboráció szinte lehetetlennek számított.

Az alábbi videóklipben nemcsak az előadók vallanak őszintén a szerelmi viszonyaikról, hanem a barátnők is megszólalnak. Így igazán hiteles, hű kép kerekedik ki az énekesek magánéletéről. A vizuális anyag végén például a kapcsolatok legkényesebb témája is felmerül: a gyerekvállalás, melyből pokoli vita kerekedik – ezúttal Eminem és a kedvese között, akik sehogy sem tudnak zöld ágra vergődni a kisbaba érkezésében.

A klip premierjét a rapper „Unhappy Valentine’s Day!” kívánsága előzte meg a Twitteren. A River jelenleg a 11. helyen áll a Hot 100-ban, és nagyot dobott Eminem új nagylemezének az eladásain. Ed Sheeran sem unatkozik: a brit énekes egy nagyon intim (és nem pop) albumon dolgozik, röviddel azután, hogy felröppent a hír: feleségül veszi Cherry Seabornt, a múzsáját.