Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Class FM Morning show-jának pénteki vendége ezúttal Oroszlán Szonja volt, aki a rádió műsorvezetőinek, Stohl Andrásnak, Pataki Zitának és Janklovics Péternek őszintén mesélt arról, milyen hatással voltak életére a Valami Amerika filmek és hogyan tudta kezelni a hirtelen jött népszerűséget. A színésznő többek közt azt is elárulta, hogy van két szőrös „gyermeke”, akiket mindennél jobban imád.

Oroszlán Szonja: „Engem szórakoztat, ha az emberek divatból kritizálnak”
Fotó: nlcafe.hu

Oroszlán Szonja nevét 2002-ben egy csapásra ismerhette meg az ország, amikor a törtető szőke nő, Timi szerepét öltötte magára a nagy sikerű Valami Amerika első részében. A Morning Show péntek reggeli adásában őszintén beszélt arról, hogy milyen utat járt be a színésszé váláshoz, és hogyan szokta meg a hirtelen jött népszerűséget. Szonja ugyanis, annak ellenére, hogy édesapja révén művész családból származik, abszolút nem akart színész lenni.

„Eredetileg vokalistának készültem, mert nagyon szerettem énekelni, viszont egyáltalán nem vágytam a rivaldafényre. A háttérmunkák sokkal jobban vonzottak, de végül az élet – mint mindig – most is közbeszólt” – emlékezett vissza Szonja.

A színésznő 2,5 éve Philadelphiában él, de jelenleg Magyarországon tartózkodik, hiszen legújabb filmjét, a Valami Amerika 3-at nemrég mutatták be a hazai mozik és több mint 116.000 néző volt rá kíváncsi az első hétvégén. Szonja elárulta, hogy bár a nézők beskatulyázták az általa játszott butuska szőke nő szerepébe, nem bánta meg, hogy harmadjára is eljátszotta Timi szerepét.

„Az elmúlt 17 év alatt nem csak mi, színészek változtunk emberileg, de a filmben általunk játszott karaktereink is. A Valami Amerika 3 önmagában is maximálisan megállja a helyét, de aki szeretné megismerni a filmbéli karakterek eredetét, motivációit és jellemfejlődését, azoknak mindenképpen érdemes megtekinteni az első két részt is” – mesélte a színésznő.

Szonja a Class FM hallgatóival azt is megosztotta, hogy miért nem láthatjuk őt mostanában a hazai színpadokon vagy filmekben.

„Körülbelül 10 éves korom óta szerepelek, úgy gondolom, hogy eleget szórakoztattam már a közönséget. Most rajtam a sor, hogy elfoglaljam a helyem a közönség soraiban, és több időt töltsek a két szőrös „gyermekemmel”, a kiskutyámmal és Danival, a lovammal” – mondta felszabadultan Szonja.

A Class FM Morning Show teljes adása elérhető a classfm.hu/replay oldalán, ahol Oroszlán Szonja többek között arról is mesél, hogy miben mások az amerikai emberek a magyaroknál, és hogy milyen önkéntes munkát végez szabadidejében.