KezdőlapFilmElőzetesMegérkezett a Jurassic World: Bukott birodalom újabb előzetese

Megérkezett a Jurassic World: Bukott birodalom újabb előzetese

-

Megérkezett a Jurassic World: Bukott birodalom második előzetese, ami igencsak érdekfeszítővé teszi az alkotást, ám annál zavarosabb. Egy biztos, dinókban nem lesz hiány.

Hirdetés

A Super Bowl szünetében mutatták be a Jurassic World legújabb előzetesét, amely a 2015-ös Jurassic Park franchise új részeként érkezik idén júniusban. A rendezői székben ezúttal J.A. Bayona ült, a film forgatókönyvéért Trevorrow és Derek Connolly felel. A film első előzetesét tavaly év végén mutatták be, itt nézheted meg.

“Négy év telt el azóta, hogy a fogságból kiszabadult dinoszauruszok romba döntötték a Jurassic World luxus üdülőhely teljes intézményét. Nublas szigetén most nincsenek emberek, a túlélő dinók pedig a dzsungelben élik életüket. Amikor a sziget eddig nyugodt vulkánja életre kezd kelni, Owen (Chris Pratt) és Claire (Bryce Dallas Howard) elindul, hogy megmentsék a megmaradt dinoszauruszokat a biztos halál karmaiból. Owen nagyon szeretné a vadonban eltűnt Blue-t is megtalálni, és Claire tisztelete is jócskán megnőtt a teremtények iránt, akik megmentését saját küldetésének tekinti.

Hirdetés

A szigetre érkezve azonban az expedíció egy olyan összeesküvés nyomára bukkan, amely az egész bolygót a történelem előtti időkbe repítheti vissza.”

https://www.youtube.com/watch?v=FWmcC0Neee0

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek