KezdőlapFilmElőzetesJúliusban az ABBA dalok ismét életre kelnek! Már szinte kész a Mamma...

Júliusban az ABBA dalok ismét életre kelnek! Már szinte kész a Mamma Mia 2!

-

Feledhetetlen ABBA slágerek, egy újabb romantikus történet, Hollywood legkedveltebb színészei és még Cher is szerepel a Mamma Mia 2 című musicalben, mely július 19-én startol a magyar mozikban, és az előzőnél is több nézőt készül magához édesgetni.

Júliusban az ABBA dalok ismét életre kelnek! Már szinte kész a Mamma Mia 2!

Hirdetés

Nemrégiben egy új magyar előzetes hívta fel a figyelmet 2018 egyik legvártabb moziprodukciójára, amiben az előző rész ismert arcai – Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan és Amanda Seyfried mellett Andy Garcia és a popdíva, Cher is megcsillogtatja a tehetségét.

A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (eredeti címén Mamma Mia! Here We Go Again) forgatásai befejeződtek, és már csak az utómunkálatok vannak hátra. Ez pedig azt jelenti, nemsokára az ABBA-dalok újabb történetet mesélnek el Donnáról, Sophieról és az igaz szerelemről.

Hirdetés

Az Ol Parker által írt és rendezett musical második része pontosan 10 év elteltével debütál az eredeti moziprodukció után. Az új epizódban két párhuzamos idősíkban zajlanak az események: a jelenben, amikor a Sophiet alakító Amanda Seyfried első gyermekét várja, és a múltban, pontosabban a ’70-es években, amikor Donna, Sophie édesanyja nagyjából annyi idős volt, mint most a kislánya.

Meryl Streep fiatal mása Lily James, akit az előző filmből ismert színészek ifjú változatai vesznek körül. Cher pedig Donna édesanyját alakítja. Azt még nem tudni, Meryl Streep mekkora szerepet vállal ebben a részben, hisz az előzetesben is csak múltidőben beszélnek róla, és a plakátfotóról is hiányzik. Egy dolog viszont biztos: remek 2.5 óra elébe nézünk, ami tele lesz meglepetésekkel!

https://www.youtube.com/watch?v=G_VnQWEkVfk

Mi már nagyon várjuk! És te?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek