KezdőlapZeneVideóklipekHűha, INNA forró latinora vált! Íme a Me Gusta, az énekesnő első...

Hűha, INNA forró latinora vált! Íme a Me Gusta, az énekesnő első saját spanyol nyelvű dala

-

Megérkezett INNA legújabb szerzeménye, melyet egy színes, az énekesnőtől már megszokott stílusú videóklip kísér. Ez a Me Gusta – a romániai származású popdíva saját szerzeménye, ami az idén megjelenő spanyol nyelvű nagylemezét hivatott felkonferálni.

Hűha, INNA forró latinora vált! Íme a Me Gusta, az énekesnő első saját spanyol nyelvű dala

Hirdetés

A dal zenéjét és szövegét teljes mértékben INNA szerezte, a produceri munkákat pedig David Ciente látta el. A vizuális anyagot Bukarestben és Barcelonában forgatták, Némethi Barna rendezésében.

„Nagyon boldog vagyok, hogy végre kiadhattam a Me Gusta című dalomat. A rajongóim nagyon várták már, merthogy a saját szerzeményem, és egy szuper csapatot alkottunk David Cientével. Remélem tetszeni fog, és táncra perdít majd!” – fogalmazott az énekesnő.

Hirdetés

INNA egyike azon előadóknak, akik aktívan részt vesznek a dalaik szerzésében, és akik a legnagyobb slágereiket is saját maguknak köszönhetik. Az énekesnő olyan világhírű zenészekkel dolgozott együtt, mint JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee vagy Yandel. Közel 800 nagykoncerten van már túl, Japántól az Egyesült Államokig. Kétségkívül, ő napjaink egyik legnépszerűbb és legjobban kereső énekesnője.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek