KezdőlapFilmElőzetesFigyelem, Ocean’s 8 nemsokára élesbe kapcsol. Érkezik Az évszázad átverése!

Figyelem, Ocean’s 8 nemsokára élesbe kapcsol. Érkezik Az évszázad átverése!

-

Miután Danny Ocean többízben is megmutatta, hogyan kell megtervezni és végrehajtani a tökéletes rablást, eljött az ideje, hogy a húga is megcsillogtassa a tehetségét a szakmában. Az Ocean’s Eleven mintájára a Warner Bros Pictures elkészíti a film nő-változatát, amelyben a kistesó túlnő a mesterén!

Figyelem, Ocean’s 8 nemsokára élesbe kapcsol. Érkezik Az évszázad átverése!

Hirdetés

Az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése (eredeti címén csak Ocean’s 8) június 7-én debütál a hazai mozikban, és Hollywood legszuperebb színésznőit vonultatja fel: Debby Oceant a gyönyörű Sandra Bullock alakítja, akit barátnői követnek a csínyben: Lou (Cate Blanchett), Nine Ball (Rihanna), Amita (Mindy Kaling), Constance (Awkwafina), Rose (Helena Bonham Carter), Daphne Kluger (Anne Hathaway) és Tammy (Sarah Paulson).

Az akció-krimibe ezúttal is kellő mennyiségű humor és vicces jelenet ékelődik, hála a forgatókönyvíróknak, Olivia Milchnek és Gary Rossnak. A moziprodukció Gary Ross rendezésében készült, és lebilincselőnek ígérkezik nemcsak a története, hanem a szereplők listája miatt, ugyanis a női figurák mellett a férfi-színészekről sem szabad megfeledkeznünk: Matt Damon, James Corden és Zayn Malik teszik teljessé a képet!

Hirdetés

Debbie Ocean és bandája a New Yorkban megrendezendő MET Gálán tervez lecsapni, a módszere pedig sokkal bátrabb, okosabb és izgalmasabb, mint valaha a bátyjáé volt. Pedig annak idején Danny sem volt kutya…

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek