Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Gyönyörű környezet, luxus és elegancia köszönt vissza Rita Ora és Liam Payne legújabb videóklipjében, melyet a páros A szabadság ötven árnyalata című moziprodukció főcímdalához forgatott. A vizuális anyagot elsősorban a Fifty Shades trilógia rajongótábora várta tűkön ülve, a játékfilm ugyanis napokon belül debütál a filmszínházakban!

Végre megérkezett Rita Ora és Liam Payne várva várt Fifty Shades-videója!

Rita Ora lélegzetelállító tűzpiros ruhában tűnik fel a gyönyörűen berendezett kertben, a duettpartnerével viszont csak a zárójelenetben találkozik, a luxusvilla romantikától áradó lépcsős csarnokában.

Ami a For You forgatásait illeti, az énekesnő szerint „öröm volt együtt dolgozni” Liam Payne-nel. „Óriási hangsúlyt fektet a profizmusra, és ez vicces. Lerí róla, hogy hatalmas tapasztalata van mindenben, a közös munka alatt pedig kiváló barátra leltem a személyében. Kétségtelenül egy imádnivaló egyéniség!” – áradozott Rita Ora az Elle-nek adott interjújában.

A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades Freed) február 9-étől látható a mozikban, Jamie Dornan és Dakota Johnson főszereplésével. Rita Ora szintén tagja a stábnak: továbbra is Miát, Christian Grey húgát alakítja. És ha már a filmről beszélünk, a For You videója mellett érkezzen hát a trilógia zárórészének előzetese is.