KezdőlapSzínes7 nagyszerű zenész, akik mindannyian 27 évesen vesztették életüket!

7 nagyszerű zenész, akik mindannyian 27 évesen vesztették életüket!

-

Úgyis nevezik, hogy a 27-esek Klubja, amelyben azok a modern, amerikai-brit pop-rock zenei kultúrában alkotó, tehetséges zenészek “foglalhattak helyet”, akik 27 éves korukban, többnyire rejtélyes, vagy tisztázatlan körülmények között vesztették életüket.

Most következzen 7 ilyen kiemelkedő zenész őstehetség.

Hirdetés

1. Mia Zapata

A Seattle-i a The Gits punkegyüttes énekese 1993 júliusában fellépésről tartott hazafele, mikor egy Jesus Mezquia nevű férfi halálra verte és megerőszakolta. A tettest ezért 37 év börtönre ítélték.

2. Kurt Cobain

A Seattle-i Nirvana rockegyüttes énekese, dalszerzője a hivatalos jelentés szerint géppiszollyal fejbe lőtte magát. Élete utolsó évében kemény drog- és alkoholfüggővé vált, ami a megnövekedett sajtóérdeklődés számlájára is írható.

Hirdetés

3. Robert Johnson

A delta blues kiemelkedő alakja, akinek nem tudni pontosan, hogy mikor volt a születésnapja, ezért nem lehet biztosan állítani, hogy pontosan 27 éves korában halt meg, egy sztrichnint tartalmazó pohár vodka elfogyasztása miatt nagy kínok közt vesztette életét.

4. Jim Morrison

A The Doors zenekar énekesére 1971. július 3-én, Párizsban, a fürdőkádjába találtak rá holtan. A halál oka máig ismeretlen, mert nem végeztek boncolást, de sokan úgy hiszik, hogy Morrisonnal heroin-túladagolás végzett.

5. Jimi Hendrix

A modernkori zene legtehetségesebb gitárosaként tartják számon, aki olyan világsztárokra volt hatással, mint Prince, vagy Lenny Kravitz. Hendrix egy londoni hotelszobában, rejtélyes körülmények között hunyt el. Az orvosa szerint a sztár halálát a saját hányása miatt bekövetkező fulladás okozhatta, ami a túlzott vörösbor fogyasztása miatt alakulhatott ki.

6. Amy Winehouse

A hatszoros Grammy-díjas angol R&B énekesnő 2011 júliusában alkoholmérgezésben hunyt el. Amy már évekkel korábban alkohol- és drogfüggőségben szenvedett. Azon a bizonyos végzetes napon Amy szomszédja fura zajokat és kiáltozásokat hallott a sztár lakásából kiszűrődni…

7. Brian Jones

A híres Rolling Stones alapítója, gitárosa és vokalistája már egész fiatalon extrém, divatos ruhákat öltött magára, kábítószer- és alkoholfüggővé vált, kicsapongó életet élt, és szinte minden hangszeren profin tudott játszani. Az orvosok szerint a halálát a droghasználat során bekövetkező szív- és májmegnagyobbodás okozta.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek