KezdőlapSzínesÚgy még senki sem énekelte Whitney Houston dalát, mint Christina Aguilera! Verhetetlen...

Úgy még senki sem énekelte Whitney Houston dalát, mint Christina Aguilera! Verhetetlen…

-

Az American Music Awards idei gáláján, díszmeghívottként lép színpadra Christina Aguilera. Neki jár ugyanis a megtiszteltetés, hogy Whitney Houston egyik legszebb dalát adhassa elő, a Több mint testőr című játékfilm 25. évfordulója alkalmából.

Úgy még senki sem énekelte Whitney Houston dalát, mint Christina Aguilera! Verhetetlen...

Hirdetés

A döntés, mely szerint Aguilerának kell elénekelnie a Run To You-t, nem véletlenszerű. 2001-ben ugyanis maga Whitney Houston vallotta be, hogy Christina vitathatatlanul napjaink egyik legjobb énekesnője, akit eddig senki sem tudott felülmúlni a dal eléneklésében. Mint ismert, a híres The Bodyguard több világslágert is megmutatott Whitney Houston tarsolyából, a Run To You pedig egyike a legszebb szerelmes daloknak a világon!

A felkérést Christina Aguilera nagy örömmel fogadta, főként mert Whitney Houston mindig is a példaképe volt.

Hirdetés

„Megtisztelőnek és kegyesnek érzem, hogy részt vehetek egy ilyen különleges megemlékezésen, és előadhatok egy halhatatlan betétdalt, ami nemcsak engem ihletett meg az életben, hanem sok más énekest és zenekedvelőt is, mi több, történelmet írt a zenében. Fejet hajtani az egyetlen és pótolhatatlan Whitney Houston előtt áldás, és én hálás vagyok azért, hogy tiszteleghetek a szelleme és a legendája előtt, mely örökké élni fog.” – nyilatkozta Christina Aguilera.

https://www.youtube.com/watch?v=2Pb8SMLazL8

Az American Music Awards gáláját november 25-én rendezik meg, a fellépők között pedig Demi Lovato és Kelly Clarkson is jelen lesz. Mindkét énekesnő a legújabb albumát népszerűsíti.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek