KezdőlapFilmElőzetesMűkorcsolya, tánc, színház és zene - különleges koncertfilm debütál ma a mozikban!

Műkorcsolya, tánc, színház és zene – különleges koncertfilm debütál ma a mozikban!

-

Aki szereti a zenét, a műkorcsolyát és a legpazarabb művészi előadásokat, csupa jó hírünk van a számára: november 30-ától megtekinthető a magyar mozikban az Intimissimi a jégen – A szépség legendája (Intimissimi On Ice – The Legend Of Beauty) című koncertprodukció, ami a legrangosabb klasszikus- és pop-énekesek mellett a műkorcsolya krémjét vonultatja színpadra.

Műkorcsolya, tánc, színház és zene - különleges koncertfilm debütál ma a mozikban!

Hirdetés

Az immár hagyományossá vált Intimissimi On Ice idén a negyedik kiadásához érkezett, és ezúttal is kitesz magáért. A Veronai Aréna festői környezetében ezúttal is a legpompásabb fényjátékok gyönyörködtetik a nézőket, miközben a jégen lebilincselő koreográfiák bontakoznak ki. A műfaj rajongói azonnal felismerhetik Evgeni Plushenko, Shizuka Arakawa és Stéphane Lambiela világbajnok műkorcsolyázókat, akiket a zenevilág elismert előadói kísérnek, Andrea Bocellivel az élen.

Az idei showt a klasszikus mitológia ihlette, az érzelmekkel teli jelenetek fényét pedig az egyedi tervezésű, csodálatos jelmezek és alkalmi öltözékek emelik, Chiara Ferragni olasz divatdiktátor tervezésében.

Hirdetés

A 95 perces moziprodukció Damiano Michieletto rendezésében készült, és igazi ínyencség a művészet kedvelői számára. Ha ez még nem lett volna elég, íme néhány ízelítő abból, amiért érdemes jegyet váltani a filmszínházban!

Intimissimi On Ice 2017

Részlet

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek