Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Már mindannyian megismerhettük a Pentatonix nevű a-cappella együttest, mely tökéletes harmóniával és hangi adottságokkal nyűgözi le a közönségét. Amatőrökként kezdték, de ma már igazi világsztárok! Az ünnepek közeledtével pedig egy igazán zseniális meglepetéssel készültek.

Megérkezett a Pentatonix szívmelengető karácsonyi dala! Hűha... ettől te is lúdbőrözni fogsz!

Az együttes tagjai egy karácsonyi klasszikust bújtattak új köntösbe. Hogy mi lett belőle? Ettől a daltól egyszerre fogsz érezni bámulatot és megdöbbenést, melegséget és hidegrázást – a legeslegjobb értelemben! A Pentatonix legújabb videóklipje futótűzként terjed a világhálón. Kirstin Maldonado, Scott Hoying, Mitch Grassi és Kevin Olusola az erdőben énekel, a fagyos téli levegőt pedig a kvartett csodás hangja hevíti fel. Nem vitás, hogy az Away In A Manger című felvételük lesz a legjobb hangulatcsináló az idei téli ünnepekhez!

Apropó karácsony, most mindenki a Pentatonix megújult ünnepi nagylemezén csámcsog, és az együttes ezúttal sem habozik térdre kényszeríteni a zeneipart. Különleges stílusukért és a dalaikba csempészett pozitív üzenetekért egy egész földgolyó imádja őket. És ők ezt alaposan meg is hálálják: 2013-ban kiadott, Pentatonix Christmas című karácsonyi albumjuk bővített, deluxe változatán dolgoznak, ezzel ajándékozva meg idén a rajongótáborukat.

Hallgasd meg a Pentatonix tavalyi karácsonyi dalát, mi rongyosra hallgattuk már.

A csodacsapat zsinórban nyert három Grammy-díjat, ami mellett még két YouTube Music Awards, egy Streamy Award és egy Shorty Award kitüntetést is hazavitt. Az ünnepek közeledtével, decemberben egy karácsonyi turnéra is készülnek, melynek utolsó koncertje szenteste előtti napon lesz. Azután pedig egy kis pihenőre vonulnak, hogy feltöltődjenek a családjaik körében. Neked is ezt ajánlják!