KezdőlapSzínesMegérkezett az év legromantikusabb karácsonyi reklámja, amit Budapesten forgattak!

Megérkezett az év legromantikusabb karácsonyi reklámja, amit Budapesten forgattak!

-

Közel egy hónappal az év legcsodálatosabb időszaka előtt, egyre több karácsonyi reklám és kisfilm üti fel a fejét. Kizárt, hogy ne láttad volna például John Lewis legfrissebb ünnepi videóját vagy a Marks & Spencer animációs karácsonyi reklámját, és azt sem hinnénk, hogy ne botlottál volna bele a Coca-Cola idei csillogó-villogó karavánjába.

Megérkezett az év legromantikusabb karácsonyi reklámja, amit Budapesten forgattak!

Hirdetés

A Debenhams áruházlánc is csatlakozott a varázslat megteremtéséhez, és ebben az évben is elkészítette az immár hagyományossá vált karácsonyi reklámját. A történet 2017 legromantikusabb videója lett. Idilli környezet, hópelyhek, lamúr és mesebeli karácsonyi fények teremtik meg a hangulatot, a zárójelenettől pedig te is elolvadsz.

A kisfilmet Hamupipőke meséje ihlette, és a You shall find your fairytale Christmas – Találd meg a tündérmesés karácsonyt mottóra épül. A videó J. Walter Thompson rendezésében készült, a forgatásokra pedig a magyar fővárosban, Budapesten került sor. Bár a főszerepet a két fiatal játssza, Ewan McGregor nélkül nem jött volna létre a csoda.

Hirdetés

Te ráismersz a Nyugati pályaudvarra, vagy tán a Pozsonyi úti jellegzetes lépcsőházra? A jelenetek zöme ugyanis itt játszódik, és még a 4-es metró egyik megállóját is bevették a buliba!

Szerintünk fantasztikus lett. És szerinted?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek