KezdőlapZeneVideóklipekHatalmasat énekelt Christina Aguilera az idei AMA-n! Nemcsak Whitney Houston lenne most...

Hatalmasat énekelt Christina Aguilera az idei AMA-n! Nemcsak Whitney Houston lenne most büszke rá…

-

Korábban már felröppentek a hírek, melyek szerint az idei American Music Awards gáláján Christina Aguilerát éri majd a megtiszteltetés, hogy minden idők egyik legkedveltebb énekesnőjének a dalait adhassa elő. Bár a feladat nem volt könnyű, Xtina nem okozott csalódást. Akkorát énekelt Los Angelesben, hogy szem nem maradt szárazon!

Hatalmasat énekelt Christina Aguilera az idei AMA-n! Nemcsak Whitney Houston lenne most büszke rá...

Hirdetés

Idén múlt 25 éve, hogy a Több mint testőr (eredeti címén The Bodyguard) szenzációt keltett a mozikban. Whitney Houstonnal és Kevin Costnerrel a főszerepben, a játékfilm emberek millióit bilincselte a vásznak és a képernyők elé. A romantikus történet mellett Whitney legnagyobb slágerei is örökre belopták magukat a szívünkbe – ezekből készített szívmelengető egyveleget Aguilera vasárnap, a zenevilág egyik legrangosabb eseményén.

Christina az I Will Always Love You ismerős dallamaival indított, és ha csak ennél maradt volna, akkor is elsöprő sikert aratott volna! Minden szempár őt figyelte, és az előadása azonnal megérintette a közönséget. De aztán jött az I Have Nothing és a Run To You is, míg a végén az I’m Every Womannal helyezte fel a koronát a több mint 8 perces műsorszámra.

Hirdetés

Christina Aguilera teljesen letaglózta a hallgatóságot. Mind közül talán Pink reakciója volt a legemlékezetesebb: az ezerarcú énekesnő bár grimaszaival próbálta leplezni, könnyekig hatotta őt Aguilera produkciója. Az AMA-gála után pedig a következő szavakkal minősítette az eseményt: „Igen. EZ AZ. Christina valósággal kinyírta az estét, az örök-kedvenc énekesnőnk tiszteletére. Ez Whitneyről szólt, én pedig csak ámulok Christina tehetségén. Mutassátok csak azt a felvételt, amin sírok, ti kis negatív ördögök!” – fogalmazott Pink a Twitteren.

https://www.youtube.com/watch?v=nUv22OHdjQU

Szerintünk páratlan műsorszám volt! De azért senki sem jobb Whitneynél…

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek