Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Whitney Houston csodálatos hangja egyszer és mindenkorra belevéste magát az emberek szívébe és emlékezetébe. Egy ekkora hang halhatatlanná válik, még akkor is, ha a tulajdonosa már nincs közöttünk… Bár még sajog a szívünk a veszteség miatt, szerencsére itt maradt nekünk a munkássága, színes repertoárja pedig sok más előadót is megihletett, híreseket és kevésbé ismerteket egyaránt.

Ha élne, Whitney Houston is büszke lenne ennek a lánynak a teljesítményére!

Glennis Grace egy holland származású énekesnő, aki azután vált népszerűvé, hogy megnyert egy tehetségkutatót a hazájában. Már a verseny alatt felfigyeltek rá, hisz oly tökéletességgel énekelte el Whitney Houston egyik legnehezebb dalát – a One Moment In Time-ot, hogy az mindenkiből csodálatot váltott ki.

Aztán jött a 2005-ös eurovíziós előválogató, melyet ellentmondást nem tűrően nyert meg, és bár később a dolgok nem úgy alakultak, ahogy szerette volna, mégis sikerült megkedveltetnie magát a széles közönséggel.

Karrierjének fénypontja azonban az a produkció marad, amelyben Whitney Houston gyönyörű balladáját, a Run To You-t adja elő. Glennis már a megjelenésével leveszi a közönségét a lábáról! De csodálatos estélyi ruhája és arcvonásainak szépsége eltörpül a hangja mellett, amely magabiztosan, ám mégis törékenyen és tele érzelmekkel vág utat magának a szívünkbe.

Ezt már láttad? Úgy még senki sem énekelte Whitney Houston dalát, mint Christina Aguilera! Verhetetlen…

Ahogy megszólal, mintha a megboldogult énekesnőt hallanánk, ezért az élményért pedig örökké hálásak leszünk…