Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Bár az amerikai filmszínházak csak november 10-től kezdik el játszani, a magyar mozikban már mától, november 9-étől válthatók a jegyek Hollywood legújabb sikerprodukciójára. Ez a Gyilkosság az Orient Expresszen, mely olyan nagyszerű színészeket visz ismét vászonra, mint Johnny Depp, Penélope Cruz, Michelle Pfeiffer és Judi Dench.

Gyilkosság az Orient Expresszen - 2017 legizgalmasabb krimije már a mozikban!

A közel kétórás krimi-drámai-misztikus játékfilm Kenneth Branagh rendezésében készült, aki színészként is bekapcsolódott a forgatásokba. A cselekmény Agatha Christie egyik legizgalmasabb könyvének eseményeit eleveníti fel.

Már az első néhány másodpercben az Isztambulból Párizsba tartó luxusvonat aranyozott fülkéiben találjuk magunkat, ahol a pénz illata mellett ezúttal is a legkülöncebb társaságot találjuk. Az utasoknak nincs idejük unatkozni: kellően lefoglalja őket a másik ember társasága, az ismerkedést pedig tovább fokozza a kegyetlen felismerés, mely szerint közülük valaki egy bizarr gyilkosság áldozatául esik…

Eredeti címén a Murder On The Orient Express igazi ínyencség lesz nemcsak azok számára, akik imádják a krimiket, hanem azoknak is, akik az őszi borús napokon egy kis kalandra vágynak! Íme a kedvcsináló filmelőzetes: