Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Today Show különleges meghívottjaként, Gwen Stefani a nemrégiben kiadott karácsonyi korongjáról énekelt el egy vadiúj dalt. Az énekesnő a When I Was A Little Girl című érzelemdús szerzeményt választotta, amit sokak örömére, élőben adott elő.

Gwen Stefani élőben mutatta be legújabb karácsonyi dalát

A dal az őszinte szeretetről szól, ami nélkül – Gwen szerint – nincs karácsonyi csoda. Az énekesnő a jelenlegi párja, Blake Shelton iránti érzéseit is becsomagolta a csilingelő verssorokba: „Ez a dal Blakeről szól. Az egész egy ötletből pattant ki – emlékszem, amint az ágyban fekve imádkoztam 8 évesen, és azt kérdeztem magamtól ’kit fogok én szeretni? Vajon ki lesz ő?’… ez a személy pedig Blake!” – vallotta az énekesnő a férfiról, akit egyébként a legszexibb pasinak nyilvánítottak.

A When I Was A Little Girl Gwen Stefani You Make It Feel Like Christmas című ünnepi nagylemezéről származik, és az énekesnő saját szerzeménye.

A komponálásban Busbee is segédkezett: „Amikor egy karácsonyi lemezt tervezel, meg akarsz bizonyosodni róla, hogy valami frisset adsz vele – azt szeretnéd, hogy az album örökre a karácsonyhoz kapcsolódjon. Szóval megkérdeztem Blake-et, kivel kellene kollaborálnom. Mire ő ezt válaszolta: ’dolgoztál már együtt egy Busbee nevezetű fickóval?’. Életemben nem hallottam róla. Aztán meghallgattam pár dalt, amit ő szerzett, közöttük Pink Try című felvételét, és így reagáltam: ’Ő írta ezt?! Vele kell dolgoznom!’. Nagyjából 10 perc alatt a legjobb barátok lettünk. Tudod milyen érzés, mikor találkozol egy olyan emberrel, aki ugyanúgy vibrál, mint te? Azt hiszem, két dalt is megírtunk fél óra alatt. Könnyű volt vele együtt dolgozni, és szuper-szórakoztató!” – részletezte az énekesnő a Billboardnak adott interjújában.