Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egész jó dolgunk van nekünk itt, Európa szívében, hisz 2018 helyett már most megnézhetjük kedvenc barnamackónk legújabb kalandjait! Paddington 2 ugyanis november 30-án érkezett a magyar mozikba, miközben az óceánon túl csak január 12-től kezdik el vetíteni.

A kevéssel több, mint másfél órás családi animáció-kaland-vígjáték rendezője, Paul King ezúttal is komoly feladat elé állítja a piroskalapos főszereplőt: megfelelő ajándékot kell találnia Lucy nénikéje 100. születésnapjára. A történetnek azonban messze sincs vége. Megkerül ugyan a tökéletes meglepetés, de Paddingtonnak alaposan meg kell dolgoznia érte. Azon túl, hogy mindent hajlandó bevállalni a pénzért, amivel megvásárolhatja, a kiszemelt könyvet ellopják, neki pedig egyetlen küldetése marad: leleplezni a tolvajt.

Ami a szereplőket illeti, most Ben Whishaw kölcsönözte a hangját Paddingtonnak, örömünkre szolgál viszont, hogy Mary Brown és Mrs. Bird szerepében továbbra is Sally Hawkinst és Julie Waterst láthatjuk. Hugh Bonneville, Samuel Joslin és Peter Capaldi is visszatér, Phoenix Buchanan bőrébe pedig Hugh Grant bújik.

Íme egy kis ízelítő a cselekményből: