Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Jimmy Fallon meghívására, a Maroon 5 tagjai tétovázás nélkül mentek bele egy kis turpisságba. A népszerű műsorvezetőnek ugyanis zseniális ötlete támadt: álruhába bújni, és a metró legforgalmasabb megállójában az utasoknak énekelni! A terv tökéletesen működött: a Queen dalát énekelve senki sem gyanított semmit, de amikor a Maroon 5 egyik slágere csendült fel… érdemes lesz megnézned a járókelők arcát!

Álruhában tréfálta meg a metró utasait a Maroon 5!

Egy átlagos nap New Yorkban könnyen válhat izgalmassá, ha te is vagy olyan mázlista, hogy jókor légy a jó helyen. Akik aznap a metrót választották tömegközlekedési eszközül, életük egyik legtutibb kalandjában volt részük. Adam Lavine, James Valentine és Jimmy Fallon ugyanis a peronon énekelt, miközben remekül szórakoztatta a szerelményre váró utasokat.

A szakáll és szemüveg mögé bújó trió a Crazy Little Thing Called Love című Queen-dallal indított. Egy-egy pillantásból kivéve, talán néhány várakozó gyanított valamit, hogy kikkel állhat szemben, de általánosságban az álca működött. Az emberek csak akkor eszméltek rá, ki is valójában ez a három férfi, amikor azok megváltak a maskarájuktól, és az együttes egyik közismert dalára váltottak. Ahogy megszólalt a Sugar, egyre többen gyűltek a trió köré, és a telefonok is előkerültek egy jó kis videó rögzítésére.

A Maroon 5 épp a Red Pill Blues című nagylemezét népszerűsíti, mely november 3-án került a boltokba, és a második helyen debütált a Billboard 200 toplistában. A srácok amúgy is nagy sikernek örvendenek, ezzel a fellépéssel pedig csak még inkább imádni lehet őket!