Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Világjáró körútra invitálja a rajongóit Rita Ora. Az énekesnő legújabb videóklipje ugyanis színes és vicces jelenetekkel csábít, melyekben a ruháké a főszerep. Az Anywhere az a típusú felvétel, mely rögtön beférkőzik a bőröd alá. A stílusa a pop és a dance között húzódik, a refrénje pedig egyszerűen magával ragad!

Videóklip: Rita Ora - Anywhere

Bátran kijelenthetjük, Rita Ora ismét rátapintott a zenekedvelők gyengéjére. Az Anywhere eléggé kellemes és táncolható ahhoz, hogy gyorsan megtapadjon a játszási listákban. És bár elsőre azt gondolnánk, a dallamvonala távol áll az énekesnő megszokott stílusától, ha jobban odafigyelünk megállapíthatjuk, ez a szerzemény is szépen beleolvad Rita Ora eddigi repertoárjába.

A brit énekesnő jelenleg karrierjének második lemezpremierjére készül. A diszkográfiai anyag egy hosszabb szünet után érkezik, amelyben Ora inkább a televíziós szerepléseknek és a filmbeli alakításainak hódolt. Az új korongról már meghallgathattuk a Your Song című dalt, illetve a Lonely Together című duettet Avicii-val.

Neked hogy tetszik az Anywhere?