Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szeptember 28-án debütált a YouTube-on Freddie legújabb videóklipje, a Nincsen holnap. A dal egy remek pop-rock szerzemény, mely stílusban nagymértékben hasonlít az énekes eurovíziós dalához, a Pioneerhez, mindössze egy kicsit lágyabb.

Megérkezett Freddie legújabb videója! Íme a nosztalgikus Nincsen holnap!

A felvétel zenéjét Kosma Norbert és Szebényi Dániel szerezte, míg a dalszöveget maga Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie írta. A történet egy férfiról szól, aki a barátaival megpróbálja kihasználni a pillanatot, mintha valóban nem lenne több holnap. A vizuális anyag a szabad, nyári napok hangulatát idézi, és az „amit megtehetsz ma, ne halaszd holnapra” közmondásra épül.

A Nincsen holnap egy következő fejezet Freddie mozgalmas életében. Az énekes ugyanis folyamatosan pörög a tavalyi Eurovízió után, ami valójában meghozta számára a népszerűséget. 2016 novemberében adta ki debütáló nagylemezét, a Pioneert. 2017-ben pedig két új dalt is megmutatott róla. Ez a vihar idén februárban gazdagodott egy klippel, míg a Csodák videója márciusban látta meg a napvilágot.

Freddie egyébként zenei karrierjének eddigi legnagyobb eseménye előtt áll: részt venni az MTV Europe Music Awards gáláján. Öt magyar jelölt közül egy valaki állhat az idei díjverseny színpadára. A továbbjutót természetesen a rajongók választják ki a nemsokára induló közönségszavazáson. A zenei eseményre november 12-én kerül sor.