Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Igaz, hogy csak egy rövidfilm erejéig, de idén karácsonykor ismét viszontláthatjuk kedvenc mesehősünket, a Jégvarázsból ismert Olafunkat, egy lebilincselő ünnepi kaland keretében, tele viccesen aranyos pillanatokkal!

Jégvarázs-rajongók, figyelem! A mesevilág legcukibb hóembere tér vissza a képernyőkre idén karácsonykor!

A Walt Disney Pictures és a Walt Disney Animation Studios gondoskodott róla, hogy az idei ünnepünk is a lehető legjobb hangulatban teljen. Roy Conli produceri munkái nyomán és Kevin Deters, Stevie Wermers rendezésében elkészült tehát az a 21 perces animációs fantasy-vígjáték, mely sokakat a mozivásznak elé csalogat majd. Az Olaf karácsonyi kalandja (eredeti címén Olaf’s Frozen Adventures) november 23-án debütál a magyar filmszínházakban, a Coco című egész estés rajzfilm premierje előtt.

A főszerepet a Jégvarázsból ismert színészek játsszák: Olaf ezúttal is Josh Gad hangján szólal meg (Seder Gábor magyar hangjával), míg Anna hercegnőt Kristen Bell (Vágó Bernadett), Elza királynőt Idina Menzel (Farkasházi Réka) és Kristoffot Jonathan Groff (Magyar Bálint) alakítja.

Ez az első karácsony, melyet Elsa és Anna nyitott kapukkal ünnepel, ám a családi hagyományok hiányában az ünnep üres és jelentéktelen. Míg a királyság lakói otthonaikban, a saját szokásaik szerint élik meg a karácsonyt, addig a két testvérnek rá kell ébrednie, az ő életükből hiányoznak az ünnepi tradíciók. Olaf viszont mindent elkövet, hogy még karácsony előtt összegyűjtse a legszebb családi hagyományokat, és megmentse a lányok karácsonyát…