Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ki ne látta volna a ’90-es évek egyik legnépszerűbb fantasy-thrillerét, a Jumanjit? Robin Williamsszel a főszerepben, a moziprodukció sokakat bilincselt a képernyők elé egy olyan történet által, mely úgy tűnik, 22 évvel később újra megismétlődik…

Emlékszel még a Jumanjira? Készülj, mert idén karácsonykor a társasjáték újabb kalandokra hív...

Ezúttal egy régi játék konzolra bukkan négy gimis, akiket valósággal beszippant az épp rajta futó program, és egyenesen a dzsungel mélyére röpíti őket, ahol a szereplőik felnőtt avatárjaiként kell folytatniuk a játékot. Egykettőre ráébrednek, hogy a tét messze sem a móka és a kacagás: túl kell élniük a dzsungelt az összes veszélyével együtt! Ahhoz, hogy ki tudjanak mászni ebből a slamasztikából, és visszatérhessenek a való világba, a fiatalok kénytelenek együtt belevágni életük legkockázatosabb kalandjába. Ha elbuknak, örökre a játék rabjaivá válnak. Az események azonban, bármennyire is szörnyűek, pozitív hatással lesznek az iskolásokra, nagyban megváltoztatják őket és az elveiket.

A Jumanji – Vár a dzsungel (eredeti címén Jumanji – Welcome To The Jungle) akció-kaland-komédia a Sony és a Columbia Pictures jóvoltából készült, és december 21-én kerül a magyar mozikba. Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Heart és Jack Black főszereplésével, Hawaii és Kalifornia legszebb tájai kapták lencsevégre, Jake Kasdan rendezésében.

Jóhír, hogy a moziprodukció 3D-ben is elérhető lesz, ami tovább fokozza a csodás dzsungel-jelenetek varázsát. Mi már alig várjuk! És te?