KezdőlapSzínesElhagyta a barátnője, sírva énekelte a búcsúdalt. A produkciójától a zsűri könnyekig...

Elhagyta a barátnője, sírva énekelte a búcsúdalt. A produkciójától a zsűri könnyekig hatódott…

-

A brit X Factor legfrissebb évadában ismét érdekes tapasztalatokkal gazdagodott a közönség. A tehetségkutató egyik élő adásában a zsűri két tagja például sírva fakadt az érzelmek hatására, melyeket egy 27 éves barista engedett szabadjára, saját szerzeményével.

Mint mindenki más, Aidan Martin is azért jelentkezett a műsorba, hogy ország-világ előtt feltárja a tehetségét. 2007-ben is szerencsét próbált már, de akkor csak a táborig jutott el.

Hirdetés

Most egy olyan dallal készült, amibe belepakolt minden érzelmet, amit a szívében hordozott előző párkapcsolatából. A Punchline annyira meghatóra sikeredett, hogy Nicole Scherzinger és Sharon Osbourne képtelen volt visszatartani a könnyeket.

„Tényleg szerelmes voltam valakibe” – vallotta a srác. „Fáj és pontosan úgy érzem magam, mint bárki más szakítás után.” – folytatta. Amikor Simon Cowell rákérdett, ki vetett véget a kapcsolatnak, Aidan a következőket nyilatkozta: „közös megegyezés alapján történt.”

Hirdetés

A célja ezzel a dallal pedig az volt, hogy az exe tudtára adja, ő „nem egy tréfa”. Amikor Aidan rázendített a Punchline-ra, szenvedély és erős érzelem sugárzott a hangjából, a megbántott szerelmes őszinte fájdalma, akit játékszernek tekintettek.

„Gyönyörű, gyönyörű dal. Egyszerűen… tökéletes.” – keresgélte a megfelelő szavakat Sharon. Nicole-t is teljesen lehengerelte a fiatalember: „Gyönyörű hangod van, én azt mondanám, ez egy nagyon különleges produkció volt.”

Később hozzátette: „Bébi, te nem egy vicc vagy, hanem egy erő, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.”

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek