Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Javában zajlanak a Lehetetlen küldetés (eredeti címén Mission: Impossible) legújabb epizódjának a forgatásai. A főszerepet ezúttal is a népszerű amerikai színész, Tom Cruise alakítja, aki továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a hajmeresztő kaszkadőrjeleneteket a dublőr helyett ő maga játssza. A legutóbbi alkalommal viszont a világsztár láthatóan komoly sérüléseket szenvedett, miközben egy óriásugrással a szomszédos háztetőn kellett volna landolnia.

Tom Cruise megsebesült a Mission: Impossible 6 forgatásán. Ez a becsapódás biztosan pokolian fájhatott...

Tom Cruise egészen ügyesen mozog a terepen, és kiváló állóképességének köszönhetően valóban nincs szüksége dublőrre. A számításai azonban félresiklottak, amikor legutóbb nekifutott az egyik figurának: ugrás közben nekicsapódott a betonfalnak, ezzel eléggé fájdalmas sérülést okozva magának.

Egyes hírforrások szerint Cruise annyira súlyos ütést kapott, hogy a forgatásokat le kellett állítani, és a film premierjét is el kellett halasztani.

Ahhoz, hogy lépést tudjon tartani a hatodik Mission: Impossible forgatókönyvével, a színész már egy éve edz. Ennek ellenére, mégis eltévesztette az érkezést, és nagy sebességgel ütközött neki az épület falának. Bár azonnal talpra ugrott, sántikálva vánszorgott a stáb irányába. Állítólag két helyen törte el a bokáját, és mivel ő az egyedüli főszereplő, nem tudni mennyi ideig szünetelnek a forgatások.

Egyelőre egyetlen hivatalos forrás sem erősítette meg ezeket a pletykákat, így szívből reméljük, hogy 2018 karácsonyán a Lehetetlen küldetés: Titkos nemzettel ünneplünk.