KezdőlapTVSztárban sztárStohl András nélkül indult az idétlen röhögésbe fulladt Sztárban sztár

Stohl András nélkül indult az idétlen röhögésbe fulladt Sztárban sztár

-

Vasárnap este debütált a TV2 egyik legsikeresebb és legnézettebb szórakoztató műsora, a Sztárban sztár 5. évada, amelyben volt minden, elképesztő produkció és idétlen röhögések a zsűri részéről.

Stohl András nélkül indult az idétlen röhögésbe fulladt Sztárban sztár

Hirdetés

Mivel a formátum úgy kívánja meg, hogy sztárok alakítsanak sztárokat, ezért a TV2-nek nagyon össze kellett kapnia magát, hiszen kishazánkban kevés az olyan sztár, akit ismer a közönség, és még egy ilyen műsorba is el lehet hívni, meg is látszott a fellépők között, hiszen többen voltak olyanok, akik a nagy nyilvánosság előtt eddig nem igazán voltak ismertek, vegyük csak Berkes Olivért, Kollányi Zsuzsit, Horváth Tamást és Ekanem Bálintot. Ők egy egy célközönség körében ismertek lehetnek, de a nagyközönségnek eddig valószínűleg nem mondott sokat a nevük.

Egy év kihagyás után a TV2-nek ismét sikerült megszereznie Liptai Claudiát, aki egyetlen nőként áll helyt a néha rikácsoló, röhögcsélő férfiak között, ugyanakkor két új zsűritaggal is bővült a gárda, Stohl András és Papp Szabi személyében. Stohl András színházi szerepe miatt hiányzott, ezért is történhetett meg az, hogy senki sem esett ki az első adásból, emellett a TV2-nek jól jön, hogy mégy egy adást lezavarhat a nézettségben kimagasló műsorból.

Hirdetés

Évadelső adást megnyitni háládatlan feladat, Détár Enikőnek nem is sikerült olyan jól Paul Stanley szerepébe bújni, ennek ellenére a zsűritől hatalmas elismerést kapott, mint ahogy a többi versenyző is, noha sokan nem hozták a megkívánt alakítást, de hát minden anyuka dicséri a gyerekét, nem is várhattunk volna mást a Sztárban sztár zsűrijétől sem.

Singh Viki jól hozta Szandi karakterét, noha eléggé kifulladt a produkció végére, nem is csoda, a Jódli dili egy igencsak energikus dal, Szandi energiáját pedig nehéz hozni. Berkes Olivér törött bokával alakította Amy Winehouset, sem hangban sem kinézetre nem tudott azonosulni a szereppel, olyan volt mint egy kiöregedett bárénekesnő.

Janicsák Veca megnyerte A Nagy Duettet, hangi adottságaihoz nem fér kétség, mégis L.L. Junior karaktere kifogott rajta, ahogy Liptai Claudia mondta: „édesapád zokog otthon abban biztos vagyok”. Kollányi Zsuzsi Majka csapatát erősíti, Pinket gyengén hozta, annak ellenére, hogy rendesen odatette magát, miközben előadása közben Majka szúrós tekintettel figyelte a produkcióját. Horváth Tamás neve valószínűleg sokat nem mond a nagyközönségnek, noha jelentkezett  a Megasztárba, majd a Csillag születikbe is. Tamás tipikus YouTube sztár, videóit több millióan töltötték már le, a Bob Marley feladatba is jól beletette magát.

Oláh Gergő gyengén hozta Bruno Mars karakterét, hangban egyáltalán nem volt jó, Cserpes Laura Jackson alakítása középszerű lett, míg az utolsóként fellépő Pápai Joci szereplésén inkább kínosabb feszengtem, mint jóízűen nevettem, és ezen még az sem segített, hogy az énekes levágta a szakállát.

Három olyan produkció volt, ami nálam kimagaslóan teljesített. Csézy tökéletesen hozta Cher karakterét, még hangban is passzolt a dívához, főleg, hogy ő is sejtelmes díva szerepre törekszik karrierjében. Király Viktor elképesztő produkciót hozott, a nézők körében második lett vasárnap estét, ha így teljesít valószínűleg meg is nyeri a Sztárban sztárt. Aki igazán meglepetést okozott nekem, az Ekanem Bálint volt, ugyanis úgy énekelte a Hazám, hazám áriát, hogy azt még Simándy József is állva tapsolta volna meg. Ezért sem értettem Papp Szabit, aki a produkció végén kikelve magából röhögött fel, teljesen elrontva ezzel a magasztos pillanatot, a nézők körében is kiverte a biztosítékot (hacsak a Sztárban sztár Facebook oldalát olvassuk) – a bejegyzés címét is ő ihlette. Nem is csoda, hogy Bálint lett a közönség kedvence, nálam is ő lett a befutó.

A Sztárban sztár hozza a tőle eddig jól megszokott teljesítményt, az első pár adás finom vegyes lesz, véleményem szerint a közepétől lesz igazán erős, kíváncsi vagyok Stohl András mennyire fogja ellensúlyozni Majka és Papp Szabi léhaságát. Remélem utóbbi javít vasárnap esti szereplésén, mert amit most hozott azzal egyáltalán nem lesz népszerű a nézők körében.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek