KezdőlapSzínesSimon Cowell félbeszakítja a produkciót. Ami ezután történik, az téged is szavak...

Simon Cowell félbeszakítja a produkciót. Ami ezután történik, az téged is szavak nélkül hagy

-

A tehetségkutatókban egyedül az számít, amit fel tudsz mutatni. Hogy hány éves vagy, honnan jöttél, vagy mivel foglalkozol, az mind mellékes, ha egy olyan képesség áll a birtokodban, amitől ország-világ szája tátva marad. Ez a brit Britain’s Got Talent című műsorban sem volt másként.

Simon Cowell félbeszakítja a produkciót. Ami ezután történik, az téged is szavak nélkül hagy

Hirdetés

A közönség és a tehetségkutató rajongói csak ámultak, amikor a mindössze 15 éves kislány kilépett a színpadra, és csodát művelt… A lány a zenének él. Ahányszor alkalma adódik rá, énekel, és ez határtalan boldogságot jelent a számára. Eddig még sosem énekelt ily népes közönség előtt, és ez alaposan rá is nyomta a bélyegét a dalindításra.

Morgan Smith reszkető hanggal, lámpalázasan kezdett bele Jennifer Hudson egyik népszerű felvételébe. Ám ez sehogy sem ment neki… Hallva, hogy a lány hangja nem passzol az énekesnő dalához, Simon Cowell azonnal lefújta az akciót. Félbeszakította Morgant, akinek a szülei a kulisszák mögül, pattanásig feszülő idegekkel figyelték az eseményeket.

Hirdetés

Mivel csak meglátott valamit a lányban, a zsűritag adott még egy lehetőséget Morgannek. Ekkor a kislány Etta James Go Blind című dalába vágott, ami végül meghozta számára a sikert. A felvétel tökéletesen kiaknázta Morgan hangi képességeit, és az előadása is egyre magabiztosabbá tette a lányt. Ami ezután következett, az még a fifikás Simon Cowellt is meglepte. Azt mondta, ez volt a tehetségkutató legjobb produkciója! Te gondoltad volna?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek