KezdőlapSzínesRégi, közkedvelt dalt énekel ez a négy férfi. A refrénnél a hideg...

Régi, közkedvelt dalt énekel ez a négy férfi. A refrénnél a hideg fel-alá futkos a hátadon!

-

A zenének hatalmas ereje van. Szebbé és gazdagabbá teszi az életünket, miközben bársonyként simogatja a lelkünket. Igazi értékét csak az látja meg benne, aki szereti a dallamokat. Az ilyen daraboknak pedig, mint az alábbi, ki tudna ellenállni?

Négy férfi egyazon színpadon valami csodálatosba kezd… A hangjuk egyként szólal meg, és a zene, amit életre keltenek, a legszebb előadás, amit valaha is hallottál! Ők az Il Divo – 2004-ben alakultak Nagy Britanniában, és elsősorban a klasszikus zenének hódolnak.

Hirdetés

Az amerikai tenor, David Miller, a svájci tenor, Urs Bühler, a francia pop-énekes, Sébastien Izambard és a spanyol bariton, Carlos Marín alkotják, karrierjük során pedig sikert sikerre halmoztak, világszerte.

Az alábbi videóban a kvartett az I Will Always Love You című ikonikus felvétellel készült. Bár a dal Whitney Houston előadásában lett közismert sláger, az eredeti verziót Dolly Parton írta 1974-ben.

Hirdetés

Nincs ember a földön, aki ne ismerné ezt a szerelmes dalt, az Il Divo előadásában azonban egy egészen új életre kel.

A négy férfihang a sorok között rejlő mély érzelmekre fókuszál, és csodálatos módon adja őket vissza. A refrénnél már minden cérna szakad: a felszabaduló érzelmek, a lágy dallamok és az Il Divo szívhez szóló éneke meghozza a kívánt hatást.

A hideg futkos végig a hátadon!

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek